Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mi van ezzel a fórummal? Teljesen ki van halva, ez szégyen elég régóta van papírom ritkán szoktam írni de mindig olvasom! Nagyon sok új név van, a régiekből kevesen vagyunk /leamortizálodtak/pedig még most fog beindulni a papír, szerintetek, kérdem én 100........ Ft ért szállt be a delta? Csak kicsit gondolkozzatok már!!!! Egy kicsit várni kell még és a sok speka majd nem tudja vissza venni csak 350 körül!!!!!!
Persze hogy van olyan jó. De ez a "tévedtem" a részedről sztem kicsit gáz,(már bocsánat). Megerősített valami hiteles forrás hogy nem az fog idejonni, valami hivatalos cucc kijött róla hogy nem jön ? :-) Általában az emberek akkor mondják azt hogy tévedtem amikor bebizonyosodott / beigazolodott már valami. Egyenlore minden találgatásnak lehet alapja, csak valamelyiknek több valamelyiknek kevesebb az eselye! - :) De lehet rosszul látom. Vagy te csak úgy beismerted hogy tévedtél? :-) addig nincs tévedés amíg be nem igazolódott!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.