Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszönöm, így most már én is megvilágosodtam. Először attól rettentem meg, hogy a részvénytársaságot borítják ránk, de jó, hogy rámutattál, hogy a tulajdonában levő Kft-ről van szó csupán. Hú tiszta ideg voltam egy órán keresztül :-)
🤔🤔🤔🤨 "Zártkörű működésről akkor beszélünk, ha a részvénytársaság részvényei nem kerülnek nyilvános forgalomba hozatalra, vagy ha a részvénytársaság nyilvánosan forgalomba hozott részvényeit nyilvános ajánlattétel útján már nem értékesítik, illetve azokat a szabályozott piacról kivezették. Úgy is mondhatnánk, hogy nem veheti meg bárki a részvényeket, vagy hogy nem lehet tulajdonos.
Ezért is tilos a zártkörűen működő rt. részvényeseit, illetve jegyzett tőkéjét nyilvános felhívás útján gyűjteni. A zártkörűen működő részvénytársaságok alapszabálya korlátozhatja a részvények átruházás útján történő megszerzését meghatározhatja például azt, hogy kiknek adható el."Forrás: https://www.vallalkozo.info/jog/zrt-azaz-zartkoruen-mukodo-reszvenytarsasag
na a szar MRP jükkel képessek elhúzni még ami hátra lenne az évből azt is, 156.111 db miatt, hogy annyival kevesebb, az ész megáll tényleg, hát kik vették, nem ők? mi miatt kevesebb, mittuk, volt h nem is vették meg amit lehetett volna, július óta csak az időt húzzák és közben folyamatosan lejjebb az árfolyam
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.