Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
210 jó régen ígértek, meglátjuk ahoz musknak ide kellett volna jönnie. De még a gazda kiléte sincs meg, 6 év után. Jönnek mennek, pakolgatnak ide oda Virithatnának már!
Szalai Sándor . FB tag. És még írhatnék hasonlóságokat. Az elmúlt 1 év ......................... Mindegy,mindenki azt lát bele amit gondol, akar. Én teszem amit gondolok , mindenki hasonlóan magára hallgasson , NE mutogasson másokra.
Ha eljön az ideje rendesen megtömik ÁLLAMI pénzzel szerintem a DELTA TECH, NYRT-t . szvsz A külföldi terjeszkedés sem 2-3 millárd forintból fog megvalósulni amit a DELTA tudna finanszírozni. És hát valaminek jönni kell még a DELTA cégbe ,mert a 383 millió darab részvénynek meg kell lenni a helyének. Gondolom én. Egyébként mindenki magára hallgasson, saját elképzelésére és NE másra mutogasson évekkel később.
Össze vissza pakolgatnak, ahelyett h végre az emelkedést segitenék a nyomott áron való pakolgatas helyett, tobb, mint öt év után, ez a hír, a másiknál meg musk, itt meg ez, egy normális hírrel 6.éve nem tudnak elő állni, egyetlen eggyel sem, még véletlenül sem, ki látott már ilyet....
Lehet ezért nem megy 70 fölé. Amíg ezt az mrp ügyletet le nem zárják. Utána csak jobban megéri nekik is magasabb árfolyam mellett kiadni javadalmazásiként
Csak már kezdenék, én ettől nem félek, csak legyen legalább egy lehetőség. Itt a gond az h másokban adtak lehetőséget itt nem, kevesen ismerik nálam jobban ezt a papírt 6 éve, ahogy mozog, szóval ettől nem félek, tudok a fejukkel gondolkodni, teljesen felkészültem, a májusi mozgást is jol lattam, csak azt hittem, tévesen h mára már 130 körül lesz vagyis tevedtem, de amikor ment jól olvastam. Részemről bármikor indulhat.
Bikuci, áruld el hány éves vagy? Igazakat írsz, csak ezekből soha az életből pénzt nem látsz. Ezzel az évvel kezdődött valami, kurva nehéz a pénz első 1/3....elveszted a hited, keresel 90 körül...el kéne adni.....Rohadt nagy volatilitás lesz 90-115 között... bealatatják a brigádot.hirtelen 130.nál kinek lesz papírja..És onnan kezdik: Az igazi felmenetet. Hányszor láttam már ezt.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.