Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Egyébként a mai napig nem tudjuk, hogy kitől vett a cég otc-n egymillió db-ot. Simán benne van, hogy egy sogorkomajóbaráttól, aki szépen begyűjtötte alacsonyabb áron és eladta 85-ért. Ugyanígy most is lehet, hogy valaki a biztos infó birtokában gyűjti 80 körül és majd a cég a következő körben átveszi tőle mondjuk 120-ért otc-n.
SRV nélkül eddig 147M-os forgalom. Nem kevés. Reggel több variáció is volt a fejembe, hogy mi lehet ez: 1.SRV 2.spekák 3.alányúltak. A spekák bevásárlását egyre inkább elvetem, mert akkor már rég öntenék, de csak mini mennyiséggel csordogál. Srv sunyi folytatása is "furcsa" lenne bejelentés nélkül. Így marad az, hogy szépen alányúltak délelőtt és begyűjtöttek ismét egy jóadag részvényt.
SRV után most nem mernék venni egy ideig. Figyelem a mozgást és a forgalmakat. Nem várom mint egyesek 60-70re vagy bárhová, mert még nem tudni hova lehet egyáltalán besorolni.
Kedves Nyanya! Visszakerestem az "ESTMÉDIA.HU" topicban ... nem volt könnyű (közel 3 órán át keresgéltem...) => de végül megtaláltam :), a 2014.01.02-ei levelezésünkben. Tényleg nem házat írtál, hanem "az életedben félretett, és az örökségből rádhagyott pénz" volt az... Most visszajött egy csomó emlék...
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.