Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Anno próbálkoztam kriptóval, de nagyon zavaros, akkoriban átláthatatlan ,komplikált volt!! Egy kripto társamnak el is tűnt egy az egyben számlájáról minden!!😲
Idióta az a balázs!!😃 A telepített ethereum bányászgépeivel és jól befürdött !! Több áramot zabál neki, mint amennyi minimális hasznot hozott 😃 Hol hoz a szerencsétlennek 20 százalék hasznot egy hét alatt a bitcoinja!!?? Arról csak álmodik!! A delta is hozott bőven aki 31 ft ért vett tavaly ilyenkor 👍 Nagy hévvel ajánlotta 60.000-nél hogy venni kell mert 200.000 ezer lesz, aztán 30.000 alatt is tudtak venni nemsokára 😃 Ő is csak egy lúzer szerencsejátékos ,mint mindannyian itt!! Állítólag szűk 1 milliárddal kriptozik 😲 Ilyen háttérrel lehet is arcoskodni. Közben semmivel sem tud többet, te, vagy én 😃
Persze,hogy kimondta, ezt nem is lehet vitatni, de Én nem úgy éreztem, hogy kifejezettem a Deltára mondta, Az összes magyar részvényt lehúzta. Valaki csak ebben tud gondolkodni, ez miért is baj. Nem tud mindenki kriptóban gondolkodni. Én biztosan nem. Majd ha 120-on eladja Juli a részvényeit, mert ott én is elgondolkodom :-)
Mekkora biznisz volt 100 on belevettek. Aztán 5 év után is hol van. Azt mondta a csaj 120 on akarja eladni. Balázs kinevette hogy 5 - 6 év alatt csinál 20 % őt ha felmegy addig. Mondta Balázs bitcoin egy hét alatt csinál annyit.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.