Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
milyen leéneklés? miért akarod h más is rosszul járjon? Egy topiknak nem az a lényege h korrekten tájékoztasson? 150-ről esik, a leénekléstől? nem mindegy h 37, 36 v 35?
Csak szerényen kérdezem, hogy nem lehetne-É innen Mumi-fikálva kigyomlálni ezt a sok sirámot? Nekem is beragadt több millióm, és nem nyugodtam bele, de ez már nekem is sok.
igen, nagyon nehéz ez, opussal kezdődött minden, és az okos, dörzsölt pénzemberek kegyetlenül csaltak, becsaptak, bármit megtettek szinte h elszedjék az emberek pénzét, akik megbíztak a cégükbe és egy kicsit jobban szerettek volna élni, a legfájóbb az h lehetett volna másképp is, a delta egy komolyabb IT cég simán alakíthatták volna úgy h meglegyen a bizalom és ne 36 legyen az árfolyam, talán még valahogy visszakapjuk a pénzünket, mint ahogy az opusban, appban, aki kitartott, de nagyon keserű pirula ez nekem is, amit le sem vagyok hajlandó nyelni és ez különböztet meg tőletek zömmel, plusz azt is remélem h visszakapják ezek az emberek, mindegyikük valahogy azt, amit nekünk okoztak és nagyon fog fájni nekik is, sőt fáj most is....
Annak idején egy vidéki rendesen lepukkant lakás ára volt az, amikor jókor kiszállhattam volna ebből a történetből. Sajnos nem tettem. Most már semmi értelme kiszállni. A cég prosperál, az látszik. Ugyanakkor, hogy mit miért csinálnak az egyáltalán nem látszik. Amikor jártam közgyűlésekre, és tettem fel kérdéseket pl Bodzásinak is, akkor nem kaptunk normális válaszokat. Én úgy fogom ezt fel, hogy durván változtak az érdekek a tulajdonosi struktúrában menet közben, aminek mi kis részvényesek isszuk a levét jelenleg is. Viszont elfogadtam, hogy ezt a kört elbuktam. Úgy tekintek erre a pénzre, hogy egyszer ezt megkerestem, és el is veszítettem. Már megb-szhatom! Okosabb lettem, de nem biztos, hogy mégegyszer nem csalnak ugyanabba a folyóba ugyanezek a szirének. Mert én is csak olyan vagyok, mint bárki más.... egy kicsit jobban szeretnék élni.
Nagyon együttérzek veled, érezni lehet és lehetett a hozzászólásaidon ott és most is, tudod az egészbe a legfájóbb az h simán tudták volna ezt másképp csinálni, minden adott volt, de ők inkább felhasználtak egy papot, egy barnát, bárkit egy hatalmas nagy átveréshez és olvasva a régi fórumot percre meg volt tervezve az átverés, látszik, utólag össze lehet rakni, megjelent h delta, egyből jöttek ki a cikkek, a már előre megírt cikkek 10 percre rá fent volt mindenhol, jöttek a fórumos beültetők, de nem csak ott mindenhol, engem pl külön megkerestek, hogy ez milyen tuti lesz, ki volt adva egy csoportnak h hintsék mindenfelé bármi áron h jó lesz és hát ott volt papp neve, meg a többi név és a régi estesek egymásban tartották a reményt h ne adják, így egymással basztak ki, az újakat meg szipkázta be, terjesztette a berki vonal és közbe borították rá akire csak bírták minél magasabban, teljesen összeállítható ez a forgatókönyv utólag, ott volt a 4ig példája, mint vonzó perspektíva, stb.... Egy remény maradt h valamiért, valamikor felviszik valameddig, ki tudja meddig? Meg hogy bízol meg bárkibe is ezek után....
Nagy keserűség ez nekem! Mert addig, amíg az egész szerencsejáték volt, addig máshogy értékeltem mindent... Amikor viszont megjött a Delta és érték került a cégbe, onnantól éreztem, hogy jó helyen van a pénzem. S főleg azt, amit kommunikáltak, hogy 210 és 28 milliárd cégérték, stb... mindezt megerősítette bennem. Az elmúlt időszakban viszont rá kellett jönnöm, hogy orbitálisan átverték a részvényeseket. Nem adtam el egyetlen részvényemet sem, mert ennyiért nincs értelme eladni. De gyakorlatilag egy nagy nullát ér a befektetésem. De az a helyzet, hogy akik régről bent vannak, azoknak jórésze kb ugyanígy van ezzel.
Akkora csődben van a cég, hogy a korábbi évi 1.3 MRd helyett tavaly "csak" 1 MRD lett az adózás előtti eredmény, miközben 2023. november végén a hitelállomány több mint 20%-át is visszafizette hirtelen felindulásból. Azért a pánikot ne keltsük már gyerekek. lehet morogni, köpködni, de csődöt csőddel ne kiabáljunk már PLS akkor, amikor 4 MRD van eredménytartalékban a cégnél. Köszönettel.
Törölt felhasználó2024. 01. 08. 16:56
amúgy meg 25 milla forgalom volt mikor 37-ig ment a minap, adjátok majd össze, amikor visszament a kiindulásra a napokat, pont 25 milla körül fog lenni, valaki pöcsköszörű játszik egyet a 25 milliójával, lényegileg nem oszt nem szoroz, nulla forgalom, bárhol bármennyit vehetsz bármikor, tök mindegy h 37, 36 v 35
szerintem se kellett volna bekérdezni, de akkor nyugtassátok meg illetve ti kevertétek ide a csődősöket, nekem eszem ágába se volt itt említeni magamtól....
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.