Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A te pozitivitásod már 5.-éve kamatozik neked, íme: Pluto13 2019. 07. 31. 19:03#83882Nem üres cég vagyunk végre.Papp Úr elnökké választása is azt mutatja hogy felgyorsulnak az események😜 Jók leszünk,kitartást és sok nyerőt mindenkinek.
Ez nem szigorúság kèrdèse! A múlton nem tudsz változtatni de a jövőn igen. Engedd el a múltat és foglalkozz a jövővel+próbálj meg pozitívabban gondolkozni!
A céggel, a nagy deltával lennétek ilyen szigorúak, akik jöttek, láttak győztek, hajókáznak, benyelték a sok pénzt a bennük bízóktól, csak közben valami miatt az árfolyam 160-ról 36-ra csúszott, 210 helyett.
Melyik topik tájékoztat korrektül? Egy anonim fórumon vársz korrekt tájékoztatást? Ennek a nikkednek is engedtünk egy egész napos tombolást,de ennyi elég is volt.
semmi ilyen célom nem volt, részemről tökmindegy h 35 vagy 40, nincs is forgalom ide minimum 50-100 milliós forgalmak kellenének, minimum, amíg ez nincs tökmindegy h mi történik v h ide mi kerül beírásra, nézd meg ott volt a 160, meg az eufória 2019-ben aztán mi lett...
Szerinted aki itt van és vett vagy venni akar delta részvényt az nem tudja hogy mi történt korábban? Ha meg valaki úgy vesz egy részvényt hogy előtte nem tájékozódik annak a múltjáról, jelenérő és jövőbeni kilátásairól annak úgy kell, azt NEM KELL ITT MEGMENTENI! De hát amit te itt művelsz az elég látványosan nem arról szól hogy másokat megments! Úgyhogy valószínűleg más a célod és brávó, rövid távon úgy látom sikeres is volt a leéneklő tevékenységed. Én csak erre reagáltam.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.