Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Árjegyzésről nem is beszélve, eredményeket nézte valaki? Mert nem túl acélosak, viszont pozitívak vagyunk és hozzuk az előadott stratégiának megfelelő számokat.
Hát a kategória váltás minden feltétele teljesül, de az alábbi tervek szerint, még tesznek pár lépést előtte. Szóval hmmmmmmmm. Kíváncsi vagyok mikor jelentik be, hogy melyik cég fog elemzéseket csinálni. Mindenesetre a prémium szerinti negyedéves jelentéseket közzé fogják tenni. Legalábbis ígérték.
Tőkepiaci stratégia a BUX indexbe való bekerülés pipa 1 Elemzések, cél a befektetők folyamatos informálása 2. ESG jelentések készítése és ezt követően minősítés megszerzése 3 Árjegyzés, növelve a részvények likviditását 5. Kategória váltás
Ilyen jövőbeli tervek vázolásánál, azért többet vár az ember, egy ilyen snassz prezentációnál.Prémiumról megint megy a lapítás. Nyáron még optimista voltam,hogy talán idén egy 60ft-os árfolyam meglehet de a mai műsort látva still marad a dagonya. Borzalom. De leginkább az, hogy az idő pörög, az áfolyam meg a béka segge alatt.
Prémum kategoriával mi a helyzet? Akvikal is lehet új piacot teremteni lásd Gloster! Amúgy a Honvédség is egyre több apple terméket haznál! Én szurkolok de màr jó lenne egy talicska itt is😀🚀
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.