Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ez itt és így nem üzlet senkinek. Jó tudom vannak olcsó papírok, de az se qva nagy deal itt. A nagy deal olcsón venni itt. Ez a mi reményünk, ezért fogom a pakkom egy szép részével megpróbálni megcsípni a tetejét.
Mesélj már, kik azok a sokak akik rajtam kívül hirtelen regisztráltak? 😄 Ha meg az én sztorimròl hiszed azt hogy kamu akkor csak sajnálni tudlak, ilyen fasz sztorit senki nem talál ki hidd el.
Szerintem lehet ugyanaz, mondom ezt úgy hogy 4 éve egyszer (kicsit besörözve) elkezdtem agyalni hogy mibe rakjam a kis szánalmas megtakarított pénzem, és mivel semennyire nem értek a tőzsdéhez logikus választásnak tűnt kinézni egy részvényt…én akkor a Deltát választottam 140 feletti árral, eldöntöttem hogy ebből fogok medzsik mòdon meggazdagodni. Hát eddig nem jött össze, de azòta is ebbe raktam mindig a megtakarított pénzem, egyre hígítva, most màr lassan el is értük az átlagáram…elbaszott évek voltak az biztos, nem az a könnyű meggazdagodás amit besörözve debil mòdon vizionáltam, de ha valaha összejön nekem ugyanakkora öröm lesz…Barna òta ma először éreztem bizsergést Horváth Zsolt neve láttán, nagyon hiányoltam a lelkesedést innen, csak ezért regisztráltam…hogy ti is lelkesedjetek már 😬😁
Itt volt barna kell ennél nagyobb név? Attól úgy néz ki nem indul h kik ülnek a cég körül, igazából majdnem mindegy, ha nem indul, jönnek, mennek az árfolyam meg 50 alatt évek óta...ide nem név kéne, hanem egy nagy bejelentés ami alapjaiban mondjuk jelentene egy 200-300-as árfolyamot, igazából engem mára már csak az árfolyam érdekelne, leszarom ezt a büdös bagázst, akik itt jönnek-mennek, miközben az árfolyam esik...egy 200-ra is akár meg csak az lesz garancia ezek után, ha a saját szemünkkel látjuk, név erre már nulla garancia....
Ja dettò, én is lassan 4 éve ülök benne, hellyel-közzel olvasgatom is a fòrumot azòta, veletek hájpoltam mindig aztán mindig jòl le is kornyadtam… 😄 na sebaj, ezek szerint bennem még él a régi tűz, nekem nagyon bíztatò Horváth Zsolt személye…már persze ha nem lövök mellé mert tényleg tucatnév, de a DM-kerben is ő van szòval csak nem
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.