Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Utólag visszagondolva még 1 darab részvény is sok volt a "munkájáért " ,mert ő dolgozott a DElta betételén az Estmédiába 210 forinton !!!!!!!!!!!!!!!!!! 28 milliárd forinton. ADJA vissza a részvényeket hamár nem kerül ( t ) börtönbe. Az is megúszott mindent amit elkövetet cégeknél. SZOMORÚ !!!!!!!!!! Én nem kívánok neki rosszat, a KARMA megteszi helyettünk. MINDENKINEK MEGVAN A KERESZTJE !!!!!!!!!!!!
Nem csak a Hunatom jöhet számításba, van ott még 2 cég... Framatome Kft.és Evopro Kft. a két cég székhelye ugyanott. A két cégben a két ügyvezető nem kis kaliber...
A BÉT-en , a mai MAGYARORSZÁGON , nem kell senkinek semmit megmagyarázni. Sokan lettek évek alatt többszörös milliárdosok. ( KÖZPÉNZBŐL ). Az emberek elfogadják. ( ÉN NEM ). Léptem. Szép napot.
Egyértelmű. NEM EMELKEDHET !!!! Céljuk van ezzel a hányás árfolyammal. Majd megtudjuk. Gondolom,hogy PAPP és a "többiek" eladták jóval 100 forint felett. "okos " emberek. :-( Persze van akiknek könnyű,mert tudják a jövőt. Nekünk jutott a 210 forint, Barna és a többi. Papp a Delta bejövetelélért ( munka díj ) ha jól emlékszem 5 millió darab részvényt kapott. BORZALOM.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.