Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A 38 és 40 Ft közötti sávban történő gyűjtögetés mintázatát törték meg most. 1x volt ilyen ha jól láttam a charton júliusban. 35 körülre lement, utána vissza 40 egy vagy 2 hét múlva. Lehet hogy akkor szabadságon voltak a brókerek. Most meg hová mentek?
Nem mintha lenne jelentősége,de a közgyűlis hajó tulajdonosi köre és a vitorláshajó tulajdonosi köre nem azonos ? :-) Csak kérdezem. :-) Tudjuk,ide egy kis pénz,oda egy kis pénz. Várkonyi is csak idekerült "valahogy" . Csurran a pénz mindenhonnan. Ezek csak gondolatok,semmi vádaskodás.
Az építjezéshez,terjeszkedéshez PÉNZ kell !!!!!! Számomra csak az a kérdés,hogy melyik magántőke alap ad majd pénzt a kötvényekért ( azok nélkül szerintem nem megy ) , És hát így nem kell majd számot adni ,hogy hát mégis ki ad pénzt , ki áll a cég mögött, " Barna " vagy " Fekete " pénz. :-) :-) Nagyobb dologra számítok semmint hogy igazából "csak" számítógépeket szállítsanak le ide-oda. MNB "barátság" , HUNatom , stb. És hát tudjuk,politikusok ,párt esetén a pénz nzámít,mindegy,hogy melyikpárt áll közelebb ide vagy oda. IT cégre mindenkinek szüksége van. Most már tényleg várható lenne a közgyűlés után,hogy valami látszódjon. SZÉGYEN EZ ÍGY MINDENKINEK !!!!!!!!!!!!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.