Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Miért húzná fel előtte?Ők se hülyék,hogy drágán szedjék össze a lehulló milliós pakkokat a hitelezőktől.Én a bevezetésig nem várok nagyobb elmozdulást,de sajnos nem én mozgatom a szálakat :)
én sem tudom már elképzelni sem, sajnos túl mélyre ment ahhoz, írtam is korábban, azért nagyon kevés papír felezett bőven és stabilan , egy reményünk maradt semmi más hogy ők tudják, eddigiek alapján nehéz ebben igazán hinni....
Alighanem, a világon egyedülálló módon, Magyarországon furcsa módon nincs összefüggés a hírek, a vállalat teljesitménye vagy kilátásai és a részvény árfolyama között. Némelyik papír fiszfasz hirekre is hasít, de aztán oldalaz vagy ötödöl. Bármi előfordulhat. Más papír komoly hirekre sem mozdul.
Azon gondolkodom milyen kibaszott hír tudná megindítani az árfolyamot,hogy 2! napig masszívan emelkedjen.🤣 Mondjuk ha a Dr.Barna által vezérelt Bankholding bejelentené,hogy belevesz a Deltába? Vagy,hogy a Vodafone közleménybe tudatná,ha 70-es számot tárcsázol,előtte be kell pötyögnöd,hogy Delta? Vagy megjelenne Mészáros Lölő? Vagy mi a picsától indulnánk már meg???
Sebaj, jön a keresztmamink. https://propeller.hu/szorakozas/3704286-szeptemberben-ter-haza-vajna-timea-ez-oka-hazautazasanak?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.