Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
vagy el sem mentek.a héten meg kell mutatni,és 110-130 ig vinni kell,venni kö keményen aztán karácsonyig 180 harmadszor.ezt kéne persze én leirtam meddig várom.
Köszönöm szépen válaszod, lelkileg azt, hogy élted meg h elolvad a nagy nyerőd, mert teljesen másképp alakult? Azért közel 600 pontot jött vissza, az brutálisan sok, nem bántad meg h nem adtad el, hogy bíztál bennük? Azért azt nézni két éven át h csökken a nyerő az nagyon szar érzés lehet, nyilván teljes körű anyagi helyzet függvénye is DE leírok egy összefüggést ezek annyira mocskok, mocskosan csinálják h ha te mondjuk eladod 700-nál akkor az én személyiségem szerint az mindent megér h nem kell azóta közösködnöm velük, követni azt a sok gennyet amit és ahogy csinálnak, opusra értve, persze ez én vagyok. 400 felett adtam el, azért is, mert nincs annyi tőkém h mindkettőből érdemi mennyiséget tudjak tartani, úgy érezem h delta nagyobbat fog szólni, az eladás nem volt rossz ötlet 2019 nyarán, mert azóta felezett, csak hát a delta is, ez is agyrém h gyakorlatilag együtt mozgatják a delta, opus, appennin hármast....
Delta részvényeim darabszáma : 1 162 006 darab. Szerintem ebből érzékelhető,hogy van komoly elgondolásom a Deltával attól függetlenűl,hogy számomra az Opus az első számú részvény .
Kedves bluebalu ! Igazad van, azért ,mert mások nem megfeleően "kommunikálnak" a fórumon attól még én válaszplhatok neked. Talán többet is mint kérdeztél. Sajnos ( jelenlegi állás szerint) felesleges volt Opust áttenned teljes mértékben. Ha hittél , hiszel az Opusban ( JOGGAL ) akkor miért tetted ? ( gondolom ) . TARTS KI az elgondolásod mellett ! Egyébként úgy gondolom,hogy ( sajnos vagy nem sajnos ) ,de minkettő megközelítőleg egy időben fog emelkedmi. OPUS nálam a lényeg. Mint írtam 1000 ft felett írni fogok az Opus HÍVŐK topikban. Deltáról tegnap írtam röviden. Természetesen engem is bosszant az elmúlt évek lejtmenete,de én azt az utat végigjárom amit elgondoltam. Nyiltan mondtam mindenhol ( 2018-ban és előtte is Opus tulaj létemre ) , hogy gyűlölöm a férgeket akik ezt tették , teszik az Országgal és az Opussal , DE : Az OPUS-t akkor is Közép - Europai nagy céggé teszik. Felesleges volt részvényeseknek ezért rájuk szavazni és ÉN most sem fogok. Szarnak ezek mindenkire, mindenképpen megcsinálják. Elnézést kérek ,ez Delta fórum csak hát te az opuról is írtál !!! Tisztelettel : MANOPI ! ui: Janika , köszönöm a szavaid neked is. TE is ismersz személyesen hisz én is járok közgyűlikre és adom a nevem , arcom , sőt még a nick nevem is mindig adom a személyemhez közgyűléseken sok ide írogatóval ellenben akik név és arctalanok.
Törölt felhasználó2021. 08. 22. 20:22
Mondjuk én csak akkor nyugszom majd meg ha Tibcsuha mosolyog és KV-nál már nincs párdon!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.