Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Sajnos a szektát lezárta Last.Köszönjük az eddigi munkáját. Várok minden tisztelt régi és új szektás tagot ide. Trollok,értelmetlenül le és felbeszélő nikkekből nem kérek. Szeretnék egy kultúrált,a részvénnyel foglalkozó és érdemi hozzászólásokban gazdag topikot vezetni. Jó fórumozást!
Legalább lett gazdánk😂 Hogy mit csinál az árfolyam a következő hetekben azt nem lehet tudni,de azt hogy lesz 210felett az boritékolható. Idő kérdése. Gratulálok a kitartóknak👌
Sziasztok! Ezt a napot is megértük :)) A következő napokban beárazhatják a részvényt akár lefelé ( átmenetileg) akár felfelé.Azt gondolom,hogy ez csak egy lépcsőfok és a hogyan tovább a következő napok hetek kérdése lehet.Támpont lehet az új részvények 210 ft-os ára,illetve lefelé én a 135 ft. körüli árat gondolom masszívnak( Vajna sajnálatos halálakor ezen az árfolyamon volt kb a részvényár)Viszont Vajna idejében sokáig csend volt még ha a háttérben voltak is történések,az egyszerű részvényes erről vajmi keveset tudott.Itt most sokkal többet kaptunk,mint amit Vajna szinrelépésével.Tudjuk mivel foglalkozik a Delta és bevétele is van ( a többi fórumot is olvasva ez sokaknak semmi és átverést sejtenek,nekem kezdetnek elég) .Kiváncsian várom a fejleményeket figyelem a híreket és tartom.Gratulálok minden eddig kitartónak,de aki lekereskedte annak is sok sikert a továbbiakban.Szvsz..Üdv
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.