Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Anyut nyugtasd 27 hónap(és még ki tudja mennyi van még) és mínusz 60% után! Szted nem vágják az emberek melyik fórumozó ügyeletes regisztrációja vagy, bohóc ? 😂
Törölt felhasználó2021. 07. 18. 09:36
KÉREM NYUGODJANAK MEG! PÁRDON? VOLTAKÉPPEN! VOLT A KÉPEN? KI! KI!
teljesen egyetértek veled, én nem tudom mire várnak még. Egy csomó váratlan dolog van, ami beláthatatlan h hogy alakul itthon, euban, covid, választások, felfoghatatlan h miért csinálják ilyen általánosan bizonytalan helyzetben....
Mihez képest, például ahoz képest hogy 2 éve esik az árfolyam,azon kívül hogy 53-ról ment pár hete 69-ig? Esetleg direkt felrakták 69-ig hogy majd a következő hónapokban lassan vissza esik 53 köré? 2022 január 15 az pontosan a Delta megjelenésétől számítva 33 hónap az majdnem 3 év lesz és az árfolyam mínusz 60-70% - ban van 27 hónap elteltével ?
Osszegezve tavaszig mindent le kell játszani papirozna hivatalosan nekik mindenhol , de főleg itt nálunk 😂, hogy ne tudjanak belekopni majd ha úgy alakulna a későbbiekben mások! Meg kell h legyünk tavaszig, ha nem akkor bekoltozok a vicceshazba húsvétra 😂
Persze hogy az. De szerintem ez most túl mutat a "kötelező kemenykedunk aztán hatralunk egyezséget kötünk" dolognal. Előbb utóbb példát kell mutatniuk sajnos. Lehet most jött el az idő. A V4 is nem véletlen erősödik egyre jobban, és egyre több ponton erősítik az osszefonodast, lesz még meglepetés,foleg ha a lengyelek kilepnek, lesz követőjük a V4 bol szvsz! Az unió orbán fejét akarja, USA háttér segítséggel, vagy fordítva kinek hogy tetszik 😁. Benjamint is felre tettek 12 év utan. Globálisan új politikai vonal van kialakuloban. Ráadásul folyamatosan rúgja az ongolokat is itthon egyre keményebbeket lásd a mai dolgait. És párhuzamosan mindent menekitenek. Én tényleg nagyon szurkolok azért, hogy véletlen se történjen vele semmi, és áprilisig itt menjen le minden. Mert én már nem szeretnék részvényes lenni márciusba,nem is leszek, bárhol legyen akkor az arfolyam. Sajnos valamilyen szinten kihat ránk is a BÉT re is a politika, és a jelen jövő várható dolgai ez ügyben. Nagyon kompletten kell mindent nézni szvsz! Szval kva nagy hajrá nekik minden téren tavaszig 😂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.