Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én még nagyon várnék egy előzetes becslést a 2020-2021.év adatairól a cég részéről. Augusztus közepén azért már látni lehet milyen volt az elmúlt 12 hónap. Volt egy szép egyszeri bevétel ami biztosan dob rajta de jó lenne azon kívül is egy MRD-os eredményt felmutatni.
Lehet forgalom generálás is. Ha netán MNB engedi az új papírokat akkor fontos lehet a likvid kategória megléte. Ahhoz ezek a napi 100 M körüli forgalmak tökéletesen jók.
https://24.hu/fn/gazdasag/2021/07/04/peterffy-tamas-tozsde-bitcoin-trump-eft/ „Fel szeretnénk rázni a tőzsdét. Nemcsak Magyarországon, hanem a térség többi országában is. Ez még elég homályos koncepció, most kezd tisztulni, de Magyarországon nagyon olcsók az értékpapírok a többi országhoz képest, és ezt szeretnénk kutatásokkal bemutatni. Az a célom, hogy év végére globálisan körülbelül 1,8 millió ügyfelünk legyen, ha a növekménynek csak 1 százalékát sikerülne megnyerni, az plusz négyezer kliens. Beszéltem a tőzsde elnökével is, szeretnénk az ETF-eket is népszerűsíteni, és mi magunk is ETF-eket csinálni, hiszen van tapasztalatunk az elektronikus piacon” – mondta magyarországi terveiről.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.