Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Igen juli 15 ez meg juli 1. De nyilván jó eséllyel tolhatnak ezen egyet juni 30 körül hogy juli 15 legyen az is, nem? 😁 Meg lepődnék ha nem lenne osszehozva a két időpont.
Érdekes, hogy szinte mindenki itt a fórumon az árfolyammal van elfoglalva és azt elemezgeti, de alig van aki a napi forgalom mértékét(a nagy nihilt) boncolgatná!Szerintem a harmatgyenge napi forgalmak melletti árfolyamszint semmit mondó.A markáns az lesz ha nagy napi volumen mellett fog a papír elindulni!(reméljük mihamarabb felfelé!)
Érdekes, hogy szinte mindenki itt a fórumon az árfolyammal van elfoglalva és azt elemezgeti, de alig van aki a napi forgalom mértékét(a nagy nihilt) boncolgatná!Szerintem a harmatgyenge napi forgalmak melletti árfolyamszint semmit mondó.A markáns az lesz ha nagy napi volumen mellett fog a papír elindulni!(reméljük mihamarabb felfelé!)
ha jól értem a tájékoztató beadására kapták a július 15-i határidőt, a beszámolót érintp intézkedési tervre pedig július 1-et. azt gondolom h július 1 után ugrik a majom a vízbe, kíváncsi leszek h akarják megoldani ezt az elcseszett helyzetet
Es ez igy is van ezert teszik oda az arfolyamot ahova akarjak.Barna es Kadosa piacrol kapta valamelyik szamlajukrol azt szepen megforgattak kiszortak fent majd visszavettek lefele menet idaig.Naluk van sok papir azert vannak ezek ontode napok mert A szamalrol B-re teszik at a papirokat hogy lejjebb hozzak a zarfolyamot.Full manipulalt kereskedes zajlik de nem csak itt az osszes iylen papirba.Mint irtam korabban ML-OV Brokerei iranyitjak a fel tozsdet arra volt jo a konzum opus rally hoyg ezeknek a brokereknek penzt jutassanak at amivel tudnak manipulalni.Igy az o kezukbe van a tozsde IS.
Elvileg alig lehet a 101 bol 20 30 tekercs kozkez, legalábbis elvileg 3 eve ezt fújtak fújjuk vagy fene se tudja hogy mondjam. De szvsz a fele biztos odaát van. Mindegy lényegtelen is mert csak barkobazunk. Ja üresek a strandok egyébként, ott se jön ki nagyon a matek az oltássál kapcsolatba 5.5 van leoltva 3 a kanyarba 2 a 16 aluli. Tudja mikor van 5.5leoltva? Mikor a pina dalol Ez a kva matek sehogy nem jön ki semmibe ebben az országba 😂😂 Bocs az offert
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.