Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
te azt meg ne mvetted eszre hogy mind1ik 1 kodon van a nem bevezetett reszvenyek kozul?Akkor nezd meg szepen a kozlemnyekbe.Es ha novemberbe a piacrol kaptak a reszvenyeket Kadosaek akkor hoyg a faszomba lett naluk februarba azokbo la reszvenyekbol amik lockuposak?Erre adjal neke mmagyarazatot es akkor hiszek neked.Es nezd me ga novemberi kozlemenyt akkor nincs feltuntetve milyen kodu reszvenyeket kaptak MIERT NINCS?Ezt is magyarazd el nekem.
Es ezt mar tobbszor megfiygeltem ha konrket komolyabb infok kerulnek ki es ne mcak az agyatlan le fel beszeles ervek nelkul akkor nagyon probaltok kiterni.
Nemtudom mirol beszelsz keler miert lenne benne?De ez mar tobbszor le lett vezetve hogy oldottak meg.De nagy a lebeszeles aztan megis veditek oket ha komoly informaciokrol beszelunk kicsit gyanusak vagytok nekem.
Antal a vezetékneve, nem Kadosa. Csak mert már többször írtad, gondolom szólok. amúgy meg a tőzsdére nem bevezetett részvényeknek más a kódjuk, akkor a KELER is nyakig benne van, ha az lenne, amit írsz. 10 misi a forgalom, lehet, hogy csak likvidáltak valakit. ráértek majd akkor parázni, ha komoly forgalommal esik.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.