Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
tudom ezt irtam ,sajna tudatosan verik le ,de szerintem nem véletlen nyomják le valami benfentes mutyi lehet,nyomjál le amint tudják mert szerintem ,ha lesz alja valahol elinditják a vételeiket egymástol megveszik aztán meg bedobálnak hireket és tovább tudják tolni felfelé.
Raszor a gyoker 38K-t 64-re es szepen beall 65-re es fole szep adaggal.Ezeket a rohadekokat buntetni kellene.Ilyen technikai baromsagokat el kell engedni.Majd bezarunk 64 ft-on.Ki a tokom all a manipulacio mogott?Nem hinnem hogy ez normalis amit ezzel a fossal muvelnek.A rohadek broki mindket oldalon jatszadozik.2 szamlarol eleg szepen meg lehet csinalni.
45 kornyeken a hetes grafikonon meg volt egy res xD esku megeszem a kalapomat ha addig letoljak.De a hetes grafikon annyira nem jatszik max rovid tavon de fasz se tudja mi van itt.En meg decemberbe vartam 55-re a 3. hullam miatt ha akkor nem ment vissza akkor sztem mar most se fog.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.