Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
eleve fél évig nem adhatják,vagy még több.válaasztások nem lesznek ,vagy ellenzék gyöz,de ezt nem ök döntötték el,és pont ezért valahogy részvényárat felfelé kell lökni idövel és ugy eladni,vagy tözsdén kivül eladják valakinek valakiknek?
Lehet az írásból úgy jött le h pipa vagyok vagy borult az elme,de nem így van,az már egy éve borult,azota közömbös nekem ez a részvény. 😁 De ezt tudod mert máshol már megbeszéltük. Csak azt írtam le ami van sajnos. Nem haragszom én senkire. Rád meg főleg nem. 🙂 Ettől függetlenül amiket leirtam meg mindig tartom hogy lehet ez brutal nagy,csak 2 ev azért megfekudt már az emberek gyomrába és még mindig tudják húzni 😁
Vagy azok tok frankó emberek akik emberek(ezáltal családok) százait ezreit teszik, tettek tönkre 2 ev alatt úgy, hogy milliárdokat kaptak a be nem vezetett részvényekkel is már akár ezen a szinten és miliardos munkák profitját folyatjak ki a csapon a zsebbe? Ha frankó így minden akkor én azt is elfogadom én kérek elnézést 🙂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.