Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
400k reszveny eladoin 4ft-on belul a Deltaba jo jel, ilyenkor szokott meg esni par forintot kb 65-ot megnezheti de utana indulhat.Nem azt mondom hogy mar ma vagy holnap nyilvan benne van kiszamithatatlan de majus vegegig indulhat.Mert a jo eredmenyek elott ugyis felfogjak huzni mert itt mar csak igy mukodik mindig hir elott tortenik a bearazas.Korabban is irtam SZERINTEM az eves jelentesbe meglesz nekik a 27 milliard azzal meg el lehet vinni 100ft kornyekere egy rallyval.
manipula ennyi,holnap lehet fele sem lesz benn,ne legyünk naivak,sok a lelketlen lény,azoktol mit lehet várni,alé terminátor.az hogy az emberiség nem veszi észre kik irányitják öket az az ö bajuk,láthatjuk ezt már évezredek ota.itt a deltában ez csak egy kis szelet,na nem sportszelet,hát ja amit a majom kinyom.
köszönöm nektek, nem, is tudom ezt hogy gondolják h így széttömik felfelé....
Törölt felhasználó2021. 04. 15. 13:31
na jol megtömték felfelé lassan indulhat a rali,van mit venni.mert tudjuk ha lefelé sok a vevö mindig leöntik ,de ha felfelé sok az elado azt megveszik.
Reggel kivettek a konyvet 70,6 ft-ig majd szarra pakoltak a konyvet.Nehogy mar 70 ft fole menjen az arfolyam.Olyan eletidegen ez a dolog.Valaki szeretne bukni a reszvenyek eladasan.Mennyivel jobb 70 alatt eladni mint felette.Penz nem szamit jeligere.
Szanalmas,hogy hetek ota valaki megbizasbol passzol at reszvenyeket vagy csak magara szorja.Most mar 70 ft alatt is meg van pakolva.45K elado 70ft-ig.Mikor kutya sem veszi akkor ez epp eleg,hogy itt rohassza az arfolyamot.Ezert kar a tozsden bohockodni,mert ez dupla nulla.Cegunk vezetese meg asszisztal ehhez a komediahoz.Vagy pont az o megbizasukbol.Otc-n is at lehetne passzolni ezeket a reszvenyeket ha nem az arfolyam szetbaszasa lenne a celjuk.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.