Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
füzikét nem ismertem.megnézem a többivel tisztában vagyok,ha már itt tartunk,akkor mindig felébredem éjjel,egyszer,amiota a földi testbe beszálltam .és ez marad is mig ki nem szállok,belöle.
Melegen tartsa nem szabad a hidegre ülni, vastag zokni Sex után sok pisi de a sok folyadék mindig jó Napi egy kanál tökmagolaj Kúra szerint kisvirágú- füzike tea Mindenkit elér így teremtette a jó Isten!
Valahogy mindig a reszveny bevezeteshez varjuk mindig a nagy bumm indulast. Ket lehetsoge van szerint A:Berki kapja es kotelezo vetelt tesz kb 70-72 ftert B: egy harmadik szemely vagy esetleg befekteto cege lesz a bevezetendo papir Ettol meg nem varom h ujra 100 as nagysagban mozogjon az arfolyam legalabbis az A lehezosegtol biztos nem. Aki még itt remenykedik, melyik lehetosegtol mit varna? Lehet h ezt mar kibeszeltuk...
Nem tudja esetleg valaki, hogy mikor lesz a részvény ára minimum egyenlő egy szál cigaretta árával? Sajnos még mindig többe kerül egy szál szigárette, pedig állítólag történelmet írunk ... 😂
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.