Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Hát, szvsz a tegnap kijött tájékoztatás szerint sajnos épp a maszatolás fázisában vagyunk. Remélem a maradék 20 nap elég az érkező befektető pontosítására! Csak nehogy brexitesre sikerüljön.
Sziasztok! A múlt heti 120-130-as várakozásom bejött,ennek megvolt a realitása.A jövő heti kereskedés a hírektől függően és pozitív fejlemény esetén 150 +-os árban gondolkodnék.Ennek a feltétele a befektető megjelenése vagy legalább az hogy sejtetni engedik,hogy van befektető.Az,hogy kiféle miféle és mit hozna a cégbe azt még nem is merném tippelni sem,mások megtették már és osztom is a véleményüket.A negatív az lenne,hogy ha maszatolás időhúzás lenne,ebbe az esetben lefelé korrigálhatunk.A pontozásos mizériáról csak annyit,hogy BCS helyében az utolsó napirendi pontot ezek után kipontoznám.Izgalmas lesz a jövő hét is kiványcsian várom a fejleményeket,jó kereskedést mindenkinek.:)
Szép volt bizony, ilyesmit remêltem. Ez olyan kvázi Vajna bejelentés előtti állapotot tükröz, aztán simán benne lehet, hogy nem lesz semmi. Nem volt kimagasló a kraft, de annyi akadt azért amennyi kellett. A növekvő kötésszámok és a nagyobb összegek adták a váZat. Alakukunk.
Hírrel bárhova eljuthatunk,várhatjuk a bejelentést és akkor kiderül mennyi is az értékünk.Nagyon bizakodó vagyok pár napot már kell már csak várni és kényelmes pozicióban találhatjuk magunkat.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.