közeleg a 7vége... jól megtámasztották a lufi árfolyamát 50 nél . Nem olyan reménytelen azért ahogy kinéz . Van azért ennél gyengébb is (lásd Set , OTT1 példáját) :
Saját részvény vásárlás zajlik épp forgalom és árfolyam emelkedés nélkül :( erre is csak a delta cég, csontos és bandája képes :( hányadékok vagytok.....sőt....megint a régi nóta pár ezret vesznek a legolcsóbb áron, majd a végén a maradékot OTC-n...hányadszor játszátok még el ezt a gennyes dolgot? A hülye is látja mit műveltek, ide nyomjátok az árat kölcsönrészvényekkel utána azt meg ilyen gennyes módon átveszitek a lehető legolcsóbban, miközben mindezen a kicsik óriásikat buknak. MNB ez lehet? Mikor vizsgáljátok azt h azóta esik az árfolyam amióta a csontos banda 2019 12.11.-én kölcsönadott 4 millió darab részvényt nem tudni kinek, annyi van írva, hogy kölcsönadott, onnantól esik az árfolyam. Kéne végre vizsgálni MNB amit a csontos banda művel....
Bármi új esetleg? Jó lenne, ha nem csak ígérgetnél! Lássunk is végre
valami nagy betlit. Személy szerint én és még néhányak igencsak várnánk, de
abból ti nem fogtok jól kijönni, azt biztos. Csak, hogy tiszta legyen, nekünk
ez már nagyon másról szól… Betli?
Csak nem túlórázol, hogy már zárás után is riogatsz. A megbízok nem
lesznek megelégedve a műsorral, mivel nem nagyon hat már meg senkit a 45 - 40 -
35 szintek. Sérved lesz a betli során, annyira erős lesz nyomás:) Azért suttyomban
a vételin mindig van várakozó...
jól tartja magát a lufi részvény , 7végén lehet nagyobb esésre számitani , gondolom 40 alá is benézhet dehát nem vagyok én sem jós , de eddig általában beletaltam a lufiná, (mondjuk nem volt nehéz úgy
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.