Engem aztán nem. :) Ez, mint többször leírtam, nálam nem vérre és a holnapi bevásárlásra kell. :) Csak egy kis játék. De nem sokára kapok 80 körül. Egyébként örülnötök kellene, hogy nem 50-re várom. :) Most sem szóltam volna hozzá, ha nem kapunk felhívást arra, hogy miért nem reagálunk.
Hi! Itt vagyok. Ha más nincs, én itt vagyok, és nem én mínuszoltalak. Csak ne örülj korán. 10 %-ot igaz ment, de ez nem azt jelenti, hogy nem megy vissza. Persze én mindig azt mondtam, hogy spekának, napizós papírnak jó, de hosszabb távú befektetésnek szerintem nem.
Ottókám nekem is volt, de aztán meguntam, mert egy-helyben toporgott hosszú ideig. Akkor a Plotinusra - a jelenlegi Akkora - startoltam, az nagyon izgalmas volt, lehetett vele egy hét alatt akár 30-40 %-ot is keresni, de két-három-milliónál többet nem lehetett forgatni. Korábban Pannergym is volt, de aztán amikor végre megindult, 40 % után kidobtam, pedig több, mint 100 %-kal ment fel. Az OTP is jó, de a fórumai nem ilyen élvezetesek. Abba úgy egy hónapja 8.500-zal szálltam be, ami után elindult még lejjebb, ott megijedtem, és amikor tízezer fölé ért, 20 %-os árfolyam-nyereséggel eladtam. Az Opusban még fent kezdtem venni, aztán rájöttem, hogy csak úgy érdemes tartani, ha sávozok, és amikor felmegy eladom, amikor lemegy veszek. Ma éppen vettem reggel, mert 10 %-kal olcsóbban tudtam venni, mint egy-két hete, amikor eladtam. Még a Richterben, mint komolyabb részvényben is érdekelt vagyok, amit az idén már kétszer megforgattam 6.500 és 7.050 között. Kispapírokban még voltam a Nutexben, és az Őrmesterben, és az utóbbiban több körben is 7.000 - 10-11.000 között. Szóval diverzifikálni próbálok. Szerintem most majd a MOL lesz jó, ha elindul, de a jelenlegi olajhelyzet, az INA ügy nem kedvez az árfolyamnak. Abban lehet még plusz ötven százalék. De az is lehet, hogy vezércsere lesz.
Sampipi nekem is szimpatikus még akkor is, hogy ha latens cinizmussal ír be nekem néha, de a szektás hozzászólásai azért a realitás talaján vannak még akkor is, ha - természetesen, mint minden részvénytulajdonos - szeretné, hogy az árfolyam emelkedjék. A titulus nem érdem, hanem állapot. Korábban óraadó voltam, majd "kiizzadtam" a PhD-t, amihez az oktatói tevékenység is hozzátartozott, de a közalkalmazotti státusz anyagilag nem perspektíva, azonban így, "nyuggerként" - egy kis öniróniával - már csak a szabadidő hasznos eltöltését jelenti.
Ezek a bedobott szep nagy szamok kellenek a mutatvanyhoz. Aki penzt akar keresni az inkabb neha nezzen ra az ottira ha eppen jo beszallo van. Egyszer biztos jo lesz a molly is. Deltaban csak all a penz. Vannak ezek a maihoz hasonlo megjatszhato speka korok de ez minden.
Egyetertek de az otp topik is jo csak durcas forumozok nelkul. Grat a titulushoz:) Ez lehet olaj lehet a tuzre itt hirek nelkul igeny mutatkozik a szemelyeskedesekre is:) Viszont szektasok kozul is vannak nagyon jo humoru nick-ek tetszett a multkor a sampipis porkoltrecept.
Ez is igaz, de láttam a szektásoknál olyan hozzászólásokat is, ahol már az 500-as árfolyamot vizionálták. Sokat akarnak keresni, gyorsan. Persze olyan is volt már ebben a papírban, de szerintem a csillagok állása már nem kedvez ennek.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.