nagyon szépen forogtál vele, Bravo!Ezek nekem valahogy sose mentek. Ma kéne akár nulla köré visszarángatni, az egyértelmű irány lenne a közeljövőre nézve.
Na, elindult a korrekció. Most kéne betyár mód ellen állni, és hangulatjavuláskori fordulással ismét vehető lenne. Kíváncsi leszek ebben a körben hol lesz az alja.
Igen, forfulós jelek vannak, de pont hogy hosszabb longra beszálló jelek. Több éves, akár havi léptékü csárton is rajzolódik a TA long. Kár volt idő előtt eldobni. Hossszú hosszú évekre jo lesz ez a kitartó és szintenként beszálló trédereknek.
Szia, szerintem pár nap pánikvétel, 1-2%os emelkedéssel, majd visszateszt 6köré (az alá má ne zárjon!!!) ott veszek még. Hosszabra pedig kb 6hónap mulva nekikezdhet a 8nak, onnan pedig benne lehet az idei évben a dupla 12-14december körül. Ha jön egy mélyebb korrekció, akkor azt kéne nézni mennyire ütésálló. Szerintem ennél a banknál a jó stratégia a szétosztott tudatos vétel, hoszú távú több éves rv tartás. ( EU infláció meg fog jönni, kamatemelés elindul, bank jövedelmezőség ugrik, egy rossz piaci hangulatban is lehet pozitív elmozdulás benne)János tudna alá tenni egy TA elemzést, pontosabb jövő vízióval, de én a fent leírtakat várom.
DB lehetőségek