tegnap sikerült még eladnom, aztán visszavennem, és most hogy kiütötték a 4,7-est vettem már több mint 10 000 db-ot, 64-en ma is adnám, remélem bejelentenek valami német ösztönzést is, de anélkül is illene pattanni legalább 5,2-ig
funda szerint a CBK-nak nem itt lenne a helye !! oké hogy nincs kamat DE,,,,, még el se adták a lengyel leánybankot, Comdirket szerzeménye meg még most fog látszani....
hasonló képp értékeltem át én is az eddigi commerzes dolgaimat, többetszerre zárt 5 alá, ami számomra elképzelhetetlen volt reggel kidobtam mindent, nem akarja a funda támogatni ezt a szektort, és mint látszik mindennél van kisebbrv vásárlások felfüggesztve, míg funda támogatás nem érkezik
kamatcsokkentesek betettek, vége , utolsó oltsa le a lámpát ! Lehet -2% lesz nemet hozam, f se érti már .... Mindenesetre kivágtam a legtöbb visszavett cbk-t. Amíg nem térnek vissza a kamatozó idők , ez nem befektetés , csak pénzégetés
Délelőtt vettem, lehet többet kellett volna, nem szeretek beletalálni az aljába semminek, hiába kiugró a hozam %, ha befektetett összeg 1/3, mint amit rászánunk.
Tavaly nyár óta 4,8 - 5 euró és 6 euró között ingázik fel-le..... most utoljára 7ig ment majdnem, és most újból 4,9...….. Szépen le lehetett kereskedni a sávozást, ebből gondolom, hogy ha tartja magát ehhez akkor nagyon nem látok bele esést már sokat és indulnia kell lassan fel legalább 6 körülig
61-en venném 64-en adnám, úgy emlékszem van egy 4,7 körüli kiütésű ....azért szeretem a certket, mert nagyon jól belövik a kiütéseket, de csak akkor szabad venni, ha van jóval távolibb, ennek jóval 4 alatt van a kiütése, ha leszúr sem lehet baj, alig egy hete majdem 7-ig száguldott
DB lehetőségek