Köszönöm! 8-9 eurótól követtem a DB-t, egészen 5,8ig ahol úgy gondolom látszott a fordulat és 6nál belevettem, és jó döntést hoztam 7 fölött! Ami érdekességet az egészhez hozzá tudok még füzni :-), olvasgatok mostanában könyveket, pl Kosztolányt, az oka, hogy a pszichológiai énemen változtassak a tőzsdével kapcsolatban. Csütörtökön fejeztem be a könyvet, pénteken zártam a DB longom, kiderült jó döntés volt.... Gáz longon kerestem szépen zártam, valamint az SP short tréderemet is zártam napi MAXon, aztán pedig visszament. Lehet csak szerencse :-))) de az tény, hogy csupa jó döntést hoztam, kimaxolva mindent. Amúgy igen, egy keveset vettem 6,5ön, jó lenne ha fölé zárnánk, bár átment rajta mint kés a vajon, és valóban nagy mártékü az esés.... De most esett 1 eurót a múltkori maxtól.. meglátjuk!!
Figyelőre tettelek bankos, miután írtad, hogy 7.16-on kiszálltál 18%-os pluszban és ezt még azelőtt írtad, hogy visszaesett volna 6.4-re. Szép trade. Masszív esőtrendben ennél nem is várhat többet az ember, sőt, én inkább 7-10%-okat szoktam belőni magam. Kimaxoltad. Most viszont, vétel 6.5-ön? OK, elvileg 50MA megfoghatja és akkor elmehet 7.7-ig (+18% lenne újból), de egy -5%-os nap után... Megtanultam, hogy a tőzsdén bármi lehet, szóval simán lehet. Meglátjuk! Drukkolok és figyelek. DB kapcsán egyelőre tartom magam ahhoz, hogy én inkább valahol 10 felett vennék már csak bele.
A banktól tegnap és ma kirúgott részvénybrokik azért búcsúzásként még kicsit megcibáltatják lefelé a kurzust, már ahol erre alkalmat hagytak nekik az ostoba helyi főnökeik.
Na ja....és ez mint látjuk,nagyon jó döntés volt....német globális tőke és hatalom erosen visszaszoruloban van. Minden esetre, lassan felvasarolhatna az egész kocerajt valaki ilyen áron...pl Goldman. Kezd 1500 ft-os OTP szagú lenni
Csődbe menni nem fog ez az én véleményem, bár voltak már példák a történelemben. Lehet, hogy lesz új alj is, befektetési szempontból igazi hosszú távú befektetés lehet talán, ha megmentik és évek után látszani fog az eredményesség. Meglátjuk! De a 7 feletti kiszállásos stratégiám jónak bizonyult múltkor!!
Nem csinálhat, mert precedenst teremtene vele az összes EU-állam felé. Olaszo., Spanyolo., Franciao., Görögo., Portugália stb. csak erre várnának. Rövid úton szétesne az unió. A franciák évek óta szeretnének egy összeurópai "rossz bank"-ot, vagy valami ahhoz hasonló intézményt, de pont a németek azok, akik ezt eddig határozottan elutasították.
Német kormány csinalhatna egy bankmentest amcsi módra....nem értem, miért nem veszi át állam a rossz eszközöket? Bezzeg egy goldmannak nem magának kellett rossz bankot csinálni....
olyan szépen araszolt hetesen, már már elhittem neki hogy fordulat van. Hát am első benyomásom az hogy nem fog oda bemenni, hanem piros hetesre majd zöldek jönnek.
DB lehetőségek