Tényleg. Egont amúgy már a 2008-as válságban is olvastam, szórakoztatóak az elemzései, néha lekereskedtem. Elliott-ot túlzásba viszi szerintem. Azt a TA eszközt én amúgy sem használom, mert nekem túl szubjektív. A vonal az vonal, alatta vagy felette van az árfolyam, de az Elliott-nál Egon is mindig átszámoz.
cikkből: "olyan lehetőségek is felmerültek, mint a meglévő vagy új részvényesektől friss tőke bevonása." A fúzió és az állami segítség jól hangzik, a csődöt elkerülik, de ebből még nem következik, hogy a szárnyalni fog a cég és az árfolyam. Sőt, ha új részvényeket bocsájtanak ki (higítás) vagy bevonnak friss tőkét, akkor az rövid távon mindenképp esést jelent. Ha már a cikkben is megemlítik, hogy felmerült ennek a lehetősége, akkor szerintem ez már így is lesz, de ez csak megérzés.
Szép emelkedés, akár lehet belőle valami. Egyelőre az emelkedést az óráson a 200-as mozgóátlag fordította vissza, mint November végén: https://invst.ly/9ib6- De ez még nem mond semmit arról, hogy merre megy hosszabb távon. Ha 8 felett tudna maradni napokon keresztül, akkor az már valami lenne.
DB lehetőségek