Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ne akarj megfelelni, Neki. Egyből elkezdett megkérdőjelezni Téged, hogy mennyit kötsz stb. (Látom még engem is belevont a dologba, pedig én csak kicsit oltogattalak Téged tegnap a Sergei-jel.) :) - Te pedig elkezdted megvédeni magad.
Pedig teljesen mindegyeg, hogy mit gondol rólad egy Blade-féle. Nem számít! Írkáljon csak meg ossza nyugodtan az észt. Ennél nagyobb öröme sose legyen az életben! :)
Ja, visszaolvastam. Leálltál vele verbálisan faszkardozni. :D Az ilyen energiavámpírokra pedig felesleges 1 percet is szánni a drága idődből... Ne reagálj rá. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?