Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na azért én ebben nem lennék olyan biztos :) a mai esés megadta az irányt a piacoknak bármennyire is probálják eljátszani hogy további uppok következnek.véleményem szerint ez is csak már beültetés.... (longba) én kitartok a shortjaim mellett,bármennyire fáj.a fák nem nőnek az égig.:)
a minap írtam, írtam, hogy 0% kamat mellett bármit meg lehet venni, mert minden más jobb alternatíva. De hogy ennyire. Azt hittem, hogy ha már törnek a támaszo akkor elkezdenek realizálni, de neeem
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?