Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen kb illetve ha tovább esne 7630 alá akkor egyértelmű 7700 már elég erős ellenállás . 6950 -től nem volt még igazán korrekció . Most inkább ez esélyes talán.
Gyökérről jut eszembe! Hogy is hívták azt a csajt? Tudod az az idősebb, akit a brokija megszopatott. Na mindegy, az is eltűnt, meg a szőkeciklon is. Mindig mondtam, nem nőknek való szakma ez...
Sergei, amúgy meséltem Rólad a csajomnak néhány mondatot. Meg elküldtem a régebbi majdnem házasodós sztoridat.
Háááttttt, így elmondás alapján nem vagy túl szimpatikus Neki, pedig mondtam, hogy jó arc vagy... :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?