Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Könyörgöm, vedd elő a google-t és keress rá dax fórumra. Akinek az fáj, ha más is keres rajta kívül, azt hanyagold. Tipikus magyar mentalitás. Hál istennek máshol ritkábbak az ilyenek.
egész nap írogatok? Kicsit túlzó vagy... Elhiheted h nem keresek senkit!
Még 1x leírom, nincs semmiféle "szolgáltatás", de ha lenne is, nem értem a felháborodásod lényegét!Bárkinek a trédjein kívül lesz több vagy kevesebb?
A másik dolog: Amikor 'aktív' voltam, az volt a baj, most h nem vagyok aktív, az a baj...
nem hencegni kell ide járni, hanem egymást segíteni. ha ezt csak pénzért vagy hajlandó, az a te dolgod.
bizonyára az élet nem ad máshol neked elismerést, azért keresed itt ilyen nagy erővel.....
mindig oka van annak, aki egész nap a fórumokon írogat.....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?