Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Áh baszki, itt a városban kb 8 cm lehet, talán 10. Letakarítást hagyjuk, közlekedést hagyjuk... Állítólag jön erre az ónos eső, na akkor lesz igazán nagy műsor. Meg nekem szar napom :(
Basszus, jól elintézted a hó esést a múlt hét óta itt is szakad és szombaton is nyomta végig...Nap végére majd leszakadt a lábam, alig bírtam már lejönni 2000 méterről, bazi nagy buckák voltak, itt ott repültem is a piros szakaszon...Kemény volt..Úgy fájnak a lábaim menni alig bírok..:)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?