Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Jah, Hinter kb 45 km tőlünk, 3 hókotró jött szembe egy meg félre állt ami után mentünk, hogy elengedje a mögötte feltorlódott sort, mellesleg megjegyzem, hogy úgy jött szembe a 3, hogy már el volt tolva rendesen csak a biztonság kedvéért cirkáltak vagy nem tudom. És ez nem pálya meg semmi ez csak egy sima főútvonal...A Spar parkolóban akartam csúszkálni a kocsival egyet hogy mégis lássam hol és mikor avatkozik be a DSC, szerinted tudtam? Itt a rengetek önkéntes tűzoltó gépekkel mindenhol eltakarít mindent mire felkel a jónép, hogy tudjanak menni dolgozni...
"Éjfélig ingyenes lesz a BKV-zás Tarlós István engedélye alapján, az ellenőrök utastájékoztatást végeznek. A BKK azt kéri, aki a felszíni közlekedést venné igénybe és megteheti, egyáltalán ne induljon útnak." [HVG]
Amúgy azt bírom, hogy minden évben bejelentik, hogy felkészültek a hóviszonyokra, 300 hókotró megafaszom. Aztán addig készülnek fel a havazásra, amíg az elolvad magától... :D
A havazás miatt, illetve a Budapesten és környékén jelentősen lelassult forgalomra tekintettel Tarlós István főpolgármester engedélye alapján a Budapesti Közlekedési Központ a mai napra, január 14-én hétfőn 24 óráig ingyenes tömegközlekedést biztosít a BKK teljes vonalhálózatán (Budapesten és az érintett agglomerációs busz- és hév-vonalakon), írja a BKK a Facebook oldalán.
Szokásos, semmi extra. Igazán jó nőt nem láttam, ettől kész is voltam. Tegnap országjárás, fasza volt a havazásban... Nem voltam amúgy jó hangulatban, tegnapra azért javult valamit, de nem az igazi.
Nagyon jól köszi! Péntek-szombat este lightos összejövetelek. Szombat-vasárnap kialudtam magam. Vasárnap este pedig a barátnőmmel voltam... :)
Neked, hogy telt?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?