Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A Sinkanszen vonatok átlagos késése (késesek összesen / vonatok száma) 2006-ban 6 másodperc volt (az eddigi rekord 1997-ben 18 másodperc volt). Ha a vonat akár öt percnél is kevesebbet késik, a kalauz megalázkodva kér elnézést, majd külön, minden utasnak késési bizonylatot ad. Ha a vonat egy órát késik, másnap már az országos napilapok címlapján szerepel a hír, amely a vasúttársaság számára igen csak nagy presztizsveszteség. A hétköznapokban elterjedt hír, miszerint az egykori közlekedési miniszter a vonat félperces késése miatt lemondott, csak kacsa és egyébként is alaptalan, hiszen az országban 10 magántársaság üzemel.
Nem a hiszekről v nem hiszekről van szó. Ha manipulál v részigazságot mutatott akkor majd a számlájának a végeredmény fog dönteni h ki mekkora spiler. Ha viszont nem akkor is a mondat vége az érvényes. Nekem nem fáj más sikere, sőt hajrá minden pipvadásznak. A csalók idővel elbuknak és kikopnak a trollokat pedig kirakják.
Keresd már meg ezt a hozzászólásom légyszives, amiben ezeket írtam neked, és illeszd már ide be!
Gyanítom nem fogod megtalálni mert én ilyent nem írtam, valszeg összekeversz valakivel!
Ha visszanézed az irományaim, nem vitázni járok ide, nem is nagyon szoktam válaszolni az írásaidra csak ezelőtt az utolsó gondolat mellett nem tudtam elmenni és ezért kérdeztem vissza, hogy: "he?"
ne erőlködj festő-mázoló
ez a teljes tábla
én nem maszatolok bele mint te úgy hogy közben látszik a másodszorra linkelt képeden az előzőleg lemázolt adat amiben 80 pontos DAX kereskedéshez a profit oszlopba 1426,10 van írva
nem érted?
na jó
azzal vádoltál hogy kifotózott kereskedéseim nem valódiak hanem megrajzolom őket
el sem gondolkoztál azon hogy lehetetlen és értelmetlen is ha előre beírom a célárat és félóra múlva teljesül és tp-vel látható a kereskedésben
ha még ezt sem érted akkor ez nyílt beismerése annak hogy magad sem érted mit fröcsögsz
nyilván ez fel sem merül benned gyurta esetében :D
november 17-én feltenni egy július 23-i "kereskedést"
na ez komoly!
erre biztos nem azt írják majd hogy te írkáltad be hiszen nem volt időd rá annyira prompt tetted fel
és még az is melletted szól hogy nincs kifotózva szemben az enyémekkel
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?