Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
magyarul ír,szinte bisztos,hogy csak baszogatni akar mindenkit.mindig azzal jön,hogy miért nem kérdezik,hát én kérdeztem de nem kaptam rendes választ,és néhány hete felrakott egy olyan táblázatot ahol 0.01 lottal pár pipen keresett vagy 8-10 ezer forintot és amikor érdeklődtem nem válaszolt.
ennyi
Az motivál, hogy percek alatt mekkora összegeket lehet keresni... Szerinted valakinek arra van ideje/energiája, hogy csak azért rajzoljon táblázatokat, hogy másokat bosszantson?
Nyilván bukni is szokott, mégha azt nem is teszi fel, az is lehet, hogy többet, mint amennyit nyert, ezt nem tudom. Viszont látszik, hogy mennyi idő alatt mennyit keresett... Persze lehetséges még mindig, hogy csak folyamatosan rajzolja... :D
nagyokat nevetek!
téged az motivál,hogy valaki rajzol egy táblázatot és azt belinkeli ide?
mostanra már legalább a kötésegység nagyjából a megfelelő abba a táblázatba.
Gyurta, inkább menjél úszni, ha már olvasni nem tudsz. Olyan nagy dolgot kértem, hogy ne basztassátok egymást???
Blade, írd meg nyugodtan a céláraidat, beszállási pontokat és a stop loss-t is, ha használsz és mellé egy kis magyarázatot. Elvégre erről kellene szólnia ennek a fórumnak... :))) Annak viszont nem látom értelmét, hogy képernyőképet teszel be arról, hogy mennyi zsetont keresel, mert habár ez rám motiválóan hat, valakiben viszont visszatetszést kelthetnek. Kérlek vegyél figyelembe másokat is... THX!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?