Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Blade, kértelek, hogy inkább előre írd be magyarázattal tp sl szintekkel, hogy mit mikor és miért nyitsz. Így csak másokat bosszantasz. Ugye Te sem ezt szeretnéd? :)
Szeva Jhony!
Hogy telt a hétvégéd? Nálam nagyon hamar eltelt, volt min gondolkodnom. Aztán tegnap este megkaptam M.-től a búcsúajándékomat, egy hamvas szőke csajszi formájában. Találkozunk, mert tudod, én már nem dugok ismeretlenül, előtte azért igyunk meg egy italt. Na szóval meglátom a csajt, hát tetszett eléggé, oda megyek, végig mér rajtam és azt mondja: "hát téged ingyen is vállalnálak" - ugye milyen aranyos? :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?