Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Egyik srácnak valami szülinapja vagy a faszom tudja mije volt, én nem szeretem az ilyen ünnepléseket. Nője meg ilyen hisztis picsa, utált engem, mondván, elrontom az emberét. Aztán már rendesen tele volt a faszom az egésszel, úgyhogy a bizonyos alkalomra megjelentem 2 kurvával, aranyosak voltak amúgy és tettre készek. Mondtam nekik nem kell nagy balhé csak szopják le a srácot, de rendesen. Megérkezünk, volt nagy felháborodás, mit keresnek ezek itt, mondtam velem vannak baszki, nincs gáz. Elkezdtek szörpözni, oldódott a hangulat. 2 csaj berántotta a fürdőbe a srácot, elkezdtek egymással játszani előtte, mielőtt annak szétdurrant volna a fasza, gyorsan torokra vették. Kiszívták belőle a jövő évet is.
Közben rámentem a hisztis asszonyra a konyhában, mondom neki kúrjunk a konyha pulton vagy valami, utána mondhatod, hogy részeg voltál azért tetted. Utált engem, de gerjedt rám, ilyen kettős érzés, női dolog. Persze ebből nem lett semmi, de arra tökéletes volt, hogy lefoglaljam. Srácot lerendezte a 2 csaj, jönnek ki, egyik kérdezi tőlem, "Sergei, kinyaljuk azt a baszatlan picsát a konyhában?" Gurultunk a röhögéstől. Megtörölték a szájukat, jó feltűnően, aztán puszival elköszöntek az asszonytól és leléptek. Azt hiszem válás lett a vége :)
Nem pont ide vágó, de elmondom. Szombaton mentünk sokfelé kollégával, aztán késő este elég gyakran felhívta őt a nője. Ilyen hülyegyökérpicsa. Aztán én meg kibaszottul untam már ezt, többek közt a srác is. Na egyszer pont álltunk autópálya pihenőben, srác csinált valamit a wc-ben, de a telóját az autóban hagyta. Hülyepicsa telefonált, felvettem, mondtam neki ne zaklassa már a srácot, mert így nem tudunk normálisan kurvázni. Az meg sikítófrászt kapott a másik oldalon, úgyhogy rányomtam a telót a picsába. Utálom az ilyet :)
Újabban milyen szentéletű lettél... :D Kénytelen leszel felidézni a csajozós múltadat (amikor még működött a cerka, tudod)... Fórumra vmi erkölcstelen sztorival! :)))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?