Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az elnökválasztási folyamat okozta szerintem. Volt olyan pont amikor Romney vezetett. és a bizonytalanság lenyomta a futit. Kb 4-kor nyitottam a pozikat és olyan fél 6 körül már zártam is őket. ekkor jelentette be a cnn, hogy Obama megszerezte a 275 elektori mandátumot.
Én is épp erre keresek magyarázatot, hogy vajon mi okozhatta az iccakai down-t...éjjel a dax a tegnapi csúcstól majd egy %-ot esett... csak hírt nem nagyon találok hozzája
Szerintetek a görög parlament elutasítja a megszorításokat?
Én nem nagyon bíznék ebben! Eddig mindig mint a jó kutya megnyalták az EU kezét!
Szerintem nem lesz ez most sem másként!
Az viszont tisztán látszik, hogy a piac most nagyon bizonytalan!
viszont aki korán kelt és követte az eseményeket már ma is sokat kereshetett a hajnali leszúrásban nyitott longgal - 365-415-ig megjátszva-.
A továbbiakat meg majd meglátjuk!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?