Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Feka! Te is igazán megoszthatod ám a csapatnak! Szvsz!
Ja meg még annyi, hogy az teljesen felesleges, hogy mennyi az annyi összegszerűen, mert nem releváns a trédelők számlájához viszonyítva! Van aki 1 misivel tolja, van aki meg 100al...
viszont lehet, hogy aki 100al az épp kisebb kötést csinál mint az aki 1 miskóval löki... :)
Szvsz elég csak a pip szerinti nyereséget megosztani(pl: 20pip zsebben)! Illetve a feltett képen ki lehet súrolni az összegszerű profiot.
azzal is épp ugyanolyan hiteles tud lenni mindenki... és talán nem is olyan feszélyező sokaknak!
nagyon is figyelt, és át bogarásztam pár kötésedet, és arra jöttem rá, hogy full improvizatívan nyomod, sokkal tovább hagytad futni a pozit negatívba, mint a célárad, és ahogy át billent + ba azonnal zártad.
ami te csinálsz az egy bomba ami ketyeg.
lehet vele pénzt keresni, csak meddig?
vajon miért hihetőbb neked
ha azt írja be valaki "ma állati sokat nyertem vastagra kerestem magam"
mintha felteszem a 8000 vagy 30000 HUFos kereskedésemet?
miért írtok valótlant?
valamelyik nap megkérdezte valaki tőlem hogy volt-e veszteséges pozim
mondtam hogy volt 2 db 9000 HUF-os
visszakereshetitek
persze ő sem figyelt
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?