Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én még most se vok profi nem pedig az elején...:D
Nah akkor nem profi voltam hanem balek:D egyszer egy emelkedést shortoltam végig, egyszer meg egy esést longoltam végig off
Bocs, de ez nem az a topic, ahol nagyzolni szoktak azzal, h ki mennyit keresett...
jobban teszed, ha te is így cselekedsz ezentúl!
Itt gondolatokat osztunk meg egymással, arról, hogy ki hogy látja a dax irányát és miért. Általában építő jellegű kritikák és hozzászólások vannak(illetve már nyugodtan használhatnék múltidőt is, mert néhány ide nem illő idegen elem ütötte fel a fejét köztünk, akiknek az a célja, hogy rombolják és bomlasszák a topicot egységét)
Szóval neked sem kell ezentúl ilyenekkel fáradnod, hogy belinkeled mennyit hasítottál ki épp az emelkedésből vagy esésből, tartsd meg magadnak, és örülj magadban. Vagy esetleg a facebookra is ki szoktad tenni, hogy adott nap éppen mennyit kerestél? Mert ha nem akkor inkább javaslom neked azt, tedd ki oda, hadd lássák a többiek is mekkora HMCS vagy:D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?