Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azt hittem, hogy ezt már megbeszéltük... Írtál valami uszítót, smileyk nélkül. A reakciómban nem volt semmi lekezelő. Ha pontosan visszanézed a hozzászólásomat látni fogod... Viszont alaptalanul kérlek ne vádaskodj.
jó 5 éve regeltem ide és kevés hozzád foghatóan intelligens, felkészült, segítőkész emberrel találkoztam, akinek ráadásul helyén van az esze, helyiértéken tudja kezelni a mutyikat.
a portfolio legújabb korszakának fénypontja volt a Dax topik indításod, tegnap benéztem, meglepődtam mi is megy itt. illetve mégsem annyira, mert sok hasonló személyeskedést látni máshol.
kicsi, illikvid tolvajpapírban még tán érthető is, de a daxnál ami hatalmas és likvid piac???
hiányozni fognak a Roccok, szvsz nem lesz aki rászánja a napi 5 percet, jó könyveket pedig pláne nem fog ide lefordítani senki....
remélem meglesz a tisztulás, nagymester, és visszatérsz!
nem védem Lipit és Wanát sem bántom de Lipinek abban igaza volt, hogy Ő előre bemondta a pozició nyitását-zárását addig Wana csak jó 5-10 perc késéssel.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?