Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Lehet,hogy ezzel én is kihúzom a gyufát valakinél, de én úgy vagyok ezzel, mint a tv-műsorral. ha nem tetszik amit látok,elkapcsolom, ha nem tetszik, amit ír valaki, nem olvasom el-hiszen pénzt akarok keresni, nem a semmit köszörülni...És hová fajulna a világ,ha mindenki egyetértene mindenkivel? Ez lehetetlen, de azt gondolom, más véleményét tolerálni nem az, még,ha néha nem igazán megfelelő formában is van tálalva egy-egy vélemény.Nekem ahhoz rövid az élet, hogy ilyenre fecséreljem az időmet!:)
Szia Szösziciklon, adsz nekem egy mailcímet? Az enyém jktozsde és gmailes vagyok. Az is jó, ha dobsz nekem egy üzenetet, csak vmiből tudjam, hogy Te vagy az. Köszi! :)
Híre ment a dax-nak, benéztem ide.
Szép példája, hogy lehet egy topikot leshortolni a béka segge alá.
Biztos sok "érdekesség" van, de nekem ez "tetszett": "Miért telik el pozinyitásod és a publikálásod között 10 perec".
Ps.: de nem reménytelen sose a helyzet pl. a telekomon másfél év worf-ot kellett végigélni
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?