Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
So.. akkor tavaly kb ezt csináltam (napon túli tőkeáttételes kereskedést). Nagyon bejött pár hónapig amíg folyamatosan gép előtt tudtam ülni, de valamelyik nap leírtam itt már, mentünk szülni, buktam - egyértelműen hülye voltam, de megesik.
Most is simán megtartom napon túlra ha úgy látom érdemes, most is hetek óta gold longban ülök, persze a víz ver két hete hogy eléri-e a korlátot, de úgy láttam hogy esélytelen. A hét elején amikor 1530 alá nyalt akkor kb 2 perc választott el attól hogy újra kelljen éleszteni. :-)
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 10:43
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszönöm a linkeket.
Én elmentem egy brókercéghez, rájuk bíztam némi (nélkülözhető) zsozsót és telefonon tartom a kapcsolatot a brókeremmel, aki tanácsot ad.
Ez napizásra nem jó.
Tehát én még nem merek önállózni, meg aztán dolgozom, tehát nem ülhetek a gép előtt, ezért swingelek. És ezért veszek szívesen swing meglátásokat, elképzeléseket.
...sztem nem kell ennyire szétválasztani ....,skalp, DT, swing,....egy jó dt poziból miért ne lehetne swing?....ameddig lehet kifuttatni?...a hosszú trendek is 1 percesen keződnek ...:))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?