Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://kephost.net/p/MTc0MTEyMw.png DAX 1W szerint valahol itt van a vége, 22500. private banking 2 pontot írt. 21850 22500 itt vagyunk. Hetes divergencia 80-as RSI-t közelítve, párosan. Aztán majd kiderül.
én hülye TA-s vagyok. m15 tető 22550. m30 22495 4h-ból kilógó arról pattanó gyertya. Hetesen a 5 zöld gyertya, a mai a leghosszabb és az első, a 3 "köztes", elliot rendszer. 20000> 20900 21800 + 900 = logikailag sajnos 22700, nem 22500
Igazából. Most kivárás. GAP ismét megtartva, másodjára. Egyszer úgyis elfárad, mint a ló, akit ütnek vernek, hogy még-még, toljad neki. 22459 "elakadt", kérdés meddig, vagy tényleg dupla tető. Aki tudta, már megjátszotta rendes platformon, és a stopja már +ban, én hitetlen voltam, főleg certivel, 20 alatti esésnél nem tudok stoppolni. szar ügy. támaszka 22400-420-430, innenn újra és újra bármikor nekimehet.
és "elérte" a reggeli maxot: 22460. longos hülye lenne zárni, ha nem esik. m5-ös aljakat leszarja. alsó száras zöld gyertáykkal támadnak újra és újra. nincs menekvés. utolsó Erste TS repül, utána lehet esni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?