Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
csdobossal értek egyet "összeesküvés elmélet". Robotok ellen megyünk.m5 bolialj alá 1x sem ment, alászúrkált, de arról patt patt patt patt megállás nélkül. értem,h szponzorok, longos szponzor meg nem létezi dax m5-öcske: 7 zöld, és már tolja, elérte a tetőt 22400... (22335-nél zártam). https://kephost.net/p/MTc0MTAyNg.png berajzoltam, miért volt 22335 az elméleti STOPom. .
Tegnapi hírek: NATO : USA szerepvállalása Ukrajnában "befejeződött": A NATO egyéb országai oldják meg a maguk és Ukrajna védelmét a továbbiakban. És: Ukrajna "kincseit" köszöni szépen USA, 500MRD USD értékben. https://demokrata.hu/vilag/donald-trump-ukrajna-fizessen-vissza-500-milliard-dollart-948732/ Csupa pozitív hír. EU odaaadta még a maradék tankját is ezeknek a szerencsétleneknek. EU gazdasága eleve rottyon, és finanszírozzák a háborút, talán az emberek jóléltét kellene kicsit helyrebillenteni először, utána háborúskodni. de gyerünk ATH-ra
Ez az egész dolog a NATO szerepén fog elcsúszni, ahogy ezidáig is ezért nem fejeződött be a háború....NATO jelenlétet nem akar Oroszország, NATO jelenlét nélkül zéró garancia Ukrajnának (és EU-nak), hogy az oroszok nem támadnak egyszer újra... Patthelyzet...Ebből az életben nem lesz béke, szerintem....
"22335-öt megláttam", SELL ~ 80 EUR nyerő tisztán. Mindig én mondogatom, hogy stop, hát stoppoltam. Ennyi volt. várnék egy kiflit. 22380-22420. és ott újra short.
Trump megint a világ urának képzeli magát....EU nem azért tolta 3 évig Ukrajnát, hogy most Trump learassa a gyümölcsöt....Lehetetlen, hogy béke legyen....ergó itt olyan szakadás jön szerintem hamarosan, hogy csak pislogunk....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?