Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha lemászik a h4 emelkedő csatornába akkor jöhet a réstöltés ...az úgy sacc 300(320) alatt jöhet(ne) össze ....DE mivel tele van beragadt szponzorokkal felette megállhat oldalazhat és / vagy vissza a tetőre (460-500) https://www.youtube.com/watch?v=rUuUJ4eICfw&list=WL&index=27
Én is nyitottam shortot. De annyira aranyos, hogy az ilyen heves mozgásoknál mindig eltűnik a certi árjegyző. Most pl. csak shortot lehet venni, az össze long nullás. Ha el akarnám adni a longokat, most kurva idegesek lennék. Hogy van pofájuk ezt mindig eljátszni... De nem csodálkozom.
Jó reggelt... Félve írom már be#de leküzdöttem a tegnapi undoromat,és csak beleadtam megunt nyitás előtt 500-nál,és 550-nél efy-egy packot cfd-ben, 9 után meg a certiben is rátoltam 500 db-ot..
Én most már shortolnám. de a certi csak 9:04-kor nyit, addigra zuttyan megint 50 pontot a futi. 20500>20450-re. már szar pozi, mert 100-al fentebb is járt. NA ezért szar a certi
https://kephost.net/p/MTc0MDg3Mw.png DAX 1D futi elliotozva. akkora happy van, hogy a bolitető fölé ugrott, ott tartózkodik. jól látható a chart elején, hogy ezt napokig képes csinálni, HA KITART a happy. de ugye MOST eleve kurvára túlvett, ami alapjáraton nem jelent semmit. "legyetek szerencsések testvéreim". míg a chart elején INDULT még csak az impulzus, relatív túladottságból, alulértékeltségből. RSI 78-78 ból jött az esés, most 77 Hetes 76 hónaops 77,5 4h 85 Az ÚR legyen veletek!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?