Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
a legutóbbi DAX bukó óta óvatosabb lettem, mondhatnám úgyis, azóta nem volt pozim. kivárok. DAX hetesen még volt tér felfeele 18150--250-ig. Várnék egy rohadt impulzív ugrást, abba lesz érdemes beszálni shortba. nasdaq sávalj körül, dax is. A long trend szerint innen pattannia kell , először legalábbis. főleg , ahogy nasdaq zárat a mai napot...ez a nap végi 30 perces 100 pont emelkedés, holnapra UP jön. "volt egy hír, kis pánik, eladták a kicsik". Ahogy az atya vagy joe mondja, hír után általában másnapra visszaáll a rend, ott folytatják, ahonnan estek, tehát 18100 felett. PErsze ez sem örök igazság. várok egy 18200-500 nasira. (400 -at jó lett volna elcsípni, de lemaradtam..)
Olvasgattam a hozzászólásokat, csak a sima munka sok volt a héten. Én péntekre pihenő napot rendelek el magamnak. Végülis apró pénzzel, de végülis pozitív lett a hét, úgy is, hogy lezárta a hosszabb távra tervezett sportjaimat. Úgy néz ki napizni kell egy darabig. Jópihenést kívánok neked és a többieknek is. Jövő héten folytatjuk majd.
ez a "hétvégis grafikon " aminél gőzöm sincs ki "csinálja" az árjegyzést illetve milyen mögöttes termékkel (?) ami adott esetben saccperkábé lehet szinkronban a valós árjegyzéssel ... ha és amennyiben mögöttes termékkel folyik a kerekedés ott komoly eltérés is lehetséges a termékben lévő vevők vagy eladók hiányában a valós ártól (ami megfelel a Frankfurti Tőzsde Standard kritériumainak)
" 4. Egyszerűség - „Keep it simple!” Egy kereskedőnek gyorsan kell döntéseket hoznia és csak az egyszerű döntések a gyors döntések. " háát lehet célszerűbb nem túlkomplikálni ( mi van ha a lemaradó 93 rv kissé erőre kap , nem tudjuk) , a csúcs völgy elemzést a 2 alul működő agysejtemmel elvégezbe egyelőre h4-en az ár magasabb aljakat csinálgat , a nagy gazda ballag ATH irányba …át kellene ballagnia h4en a nasinak egy kijun nevű biszbaszon és akkor páran rájönnének , hogy tkp roppant olcsó minden….. addig lambada és vakarózás …lefele a h1 200 MA-k körül megvették a h4 100ig nem tudott leballagni
csak viccelődök:D. https://www.investing.com/equities/tesla-motors tesla-t néztem. elég drasztikusan esik. 170 most, 165 körül elég gázos, ott alatta már csak a 100 van. rengeteget esett az utóbbi 1-2 hónapban. meta küzd a hiperbolával. nvidia küzd az apácák perselypénzéért (1000) nvidia hete RSI 90!, hónapos 84. hónapos bolitető 800, elgondolkodtató.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?