Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax utolsó 1-2 perc... atom 17960 >> 18000 2 perc alatt. 17630> 17880 =250 pötyi 17750+250 = 18000 kisebb-rövid zászló. ilyen ez. nasdaq stagnál, 18300-17900 oldalazás van.
ökumenikus apácák ők ,ha kell mecsetbe is járnak és a kevés poszt miatt törtek ki zokogásba....fanatizmus nem jellemzi őket (longos, shortos) https://www.youtube.com/watch?v=pa8OiGky-x8
Lezártam a short certijeimet,a holnapi szünnapra való tekintettel.. Remélem nem holnap esik be minden.. De azt már nem merem megkockáztatni,hogy aztán hétfőre csonka maradványértékkel üssön ki a DAX ts110 Csak 1,5% kell a kiütéshez..Hát ma sem jött össze a DAX esés.. Nasdaq azért hozott valamit.. Szép,és nyugodt hétvégét mindenkinek.. Hétfőn újra short..🤪
Mostanában a szar hir is long. Eljött az aranykor.Dolgozni már nem kell csak venni kell a részvényt. Azért én várok egy fekete pénteket. Lehet örök pesszimista vagyok. Igy nekem dolgozni kell:)))
10-ből 10-szer ez megy,hogy déltájba megfordulnak felfelé,mintha kötelező lenne,és estig long,ott majd talán beadják? Egyszer minden szokás megtörik...
amit kicsibe a béten kis forgalmú részvényekkel megcsináltak a kis spekik ( egymásnak adták vették egyre magasabban a részvényeket + pár száz poszt erre arra és rászálltak a verebek szép magasan elsózták a szart nekik) azt könnyebben és jóval diszkrétebben megcsinálják a nagyok... na most globálisan qurva sok a veréb és téged (engem) nem vigasztal ha nyitsz egy pozit aztán feljebb (lejjebb) mókázzák pár száz pöttyel a kedvenc indexeket…persze ott már (globálisan) faxa fizetett cikekkel, remek elemzések jelennek meg a csodálatos jövőről ( vagy persze fordítva)....és nem kell igazán komoly (relatív) gond , mert ha kell csinálgatnak picit vagy ráerősítenek a meglevőre , mert nekik a működéshez relatív olcsón kell venni drágán adni https://lustaport.wordpress.com/2020/03/05/korrekciok-lelkivilaga-1/
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?